Monreal

Cabernet Sauvignon

Actitud

El profund respecte que a Can Bas sentim per la pagesia ens ha dut a batejar una de les vinyes de cabernet sauvignon amb el cognom de la nissaga de pagesos que, després de la fil·loxera, va conrear aquest tros durant més d’un segle. Llur actitud és per a nosaltres un exemple.

La parcel·la Monreal té un sòl argilós sostingut sobre un terreny calcari, pobre en matèria orgànica, ben drenat i on els ceps poden arrelar en profunditat. Res la fa més especial, però, que la cura i la vigilància diària de les persones que l’han treballada durant decennis. Amb el temps, la seva actitud ha quedat impresa sobre la vinya.

El resultat és un vi que aglutina potència, complexitat i caràcter. Un Cabernet sauvignon que expressa una essència històrica, la tipicitat d’un terrer i l’autenticitat d’una actitud humana. No hi ha color, ni olor, ni gust que pugui traduir tal noblesa.

El Monreal és ideal per a plats de carn i guisats; casa amb els fumats i els formatges de reserva, amb l’ànec i els cuinats amb tòfona… però per sobre de tot és un vi que convida a tenir una actitud davant la vida. Òptim per obrir en una diada especial.

Es recomana servir-lo entre 16ºC i 17ºC

Fitxa Tècnica Monreal 2014 (obrir pdf)

Fitxa Tècnica Monreal 2013 (obrir pdf)

Fitxa Tècnica Monreal 2012 (obrir pdf)

Comprar